Hotel „Planinka“ 18435 Kuršumlijska Banja

027 81 50 888

Restorani

Dolazak
Odlazak
Odrasli
Deca

Imate promo kod?

Pansionski restoran

Restoran hotela Planinka smešten je u prizemlju hotela, a zahvaljujući staklenim portalima u kojima je izrađen, predstavlja osvetljeni prostor sa predivnim pogledom prirodne lepote kojima je hotel okružen. Redovna ponuda restorana obuhvata doručak i večeru na bazi švedskog stola.

Vreme posluživanja doručka: 07.30 – 10.30 časova

Vreme posluživanja večere: 17.30 – 20.30 časova

Pored redovne kuhinjske ponude, postoji mogućnost poručivanja nekog od specijaliteta sa menija À la carte.

Lobby BAR

U centralnom holu, u krugu recepcije, nalazi se lobby bar hotela Planinka. Ispunjen emocijama dolazaka, odlazaka, zagrljaja i iščekivanja, a istovremeno mirni kutak za ispijanje jutarnje kafe, slatke trenutke uz omiljeni kolač ili okupljanje najdražih i nazdravljanje uz lokalno Prolom pivo.

Wellness BAR

Kada topla voda uzme maha, telo traži osveženje. Zato je tu naš wellness bar koji u ponudi ima dovoljno tečnosti i šećera za sve hedoniste hotela Planinka. Red kupanja, red omiljene kafe, red sauna i tepidarijuma, red ceđene narandže – začas će vratiti energiju za novu turu uživanja.

KLUB KAFE

Klub kafe se nalazi na trećem spratu, ispred konferencijske sale, odakle se pruža predivan panoramski pogled na šumovite obronke koji okružuju Kuršumlijsku Banju. Udobni ambijent Klub kafea je savršen za opuštanje nakon dnevnih aktivnosti uz omiljeno piće i domaće kolače.

Restoran „Prepolac“

Restoran Prepolac smešten je na samom ulazu u Kuršumlijsku Banju. U autentičnom ambijentu restorana koji svedoči o slavnoj istoriji Kuršumlijske Banje, možete isprobati specijalitete topličke kuhinje.

Želim da probam ukuse Kuršumlijske Banje