Hotel „Planinka“ 18435 Kuršumlijska Banja

027 81 50 888

Rekreacija

Dolazak
Odlazak
Odrasli
Deca

Imate promo kod?

Kompleks hotela Planinka pobrinuo se i za sportiste, rekreativce i ljubitelje aktivnog odmora, kao i za naše majmlađe goste. Razbudite se uz jutarnju gimnastiku i vežbe u bazenu, uživajte u kupanju i šetnjama parkom, pored reke ili obeleženim stazama zdravlja, teretani ili prostoru za zabavu.

Detalje o našoj ponudi za rekreaciju pročitajte u nastavku.

Bazeni

Prostranstvo termomineralnih voda je jača strana Kuršumlijske Banje, budući da raspolaže sa 8 bazena i to: 2 zatvorena, poluotvoreni bazen, 3 dečija bazena i 2 infinity bazena sa izlazom na reku. Svi bazeni punjeni su termomineralnom vodom, pa je uživanje i zabava obogaćeno momentom brige o zdravlju i nude mogućnost kupanja na otvorenom i tokom zimskih meseci, pa sezona kupanja u Kuršumlijskoj Banji nikada ne prolazi.

Teretana

Fitnes sala smeštena u prizemlju, u sklopu wellness kompleksa. Onda kada preskakanje treninga nije opcija, pored svih aktivnosti u prirodi, obezbedili smo za Vas i fitness salu koja sadrži traku za trčanje, simulator nordijskog skijanja, bicikl, multifunkcionalni trenažer, loptu za pilates, balans lopte i ostale fitness sadržaje.

Sala za zabavu

Kada želite da se opustite sa svojim prijateljima, kada ste željni izazova i takmičenja, kada želite da pređete na sledeći nivo, dođite do naše sale za zabavu u kojoj su Vam na raspolaganju: bilijar, stoni tenis i zabava bez granica. Sala je smeštena nadomak igraonice za decu, pa ovaj odeljak predstavlja uživanje za celu porodicu.

Dečija igraonica

Kuršumijska Banja posebno brine o  osmesima svojih mališana. Igraonica hotela Planinka, dizajnirana je tako se deca zabave, razviju svoje veštine i spretnost i budu bezbedna. Oslikana raskošnim bojama, ispunjena raznolikim oblicima, toboganima i penjalicama, naša igraonica pružiće nezaboravan provod svakom mališanu.

Teniski tereni

Kuršumlijska Banja raspolaže teniskim terenima na otvorenom, što je dodatna prilika za rekreaciju i zabavu za sve generacije i ljubitelje ovog sporta.

Hidrokineziterapija

Hidrokineziterapija – vežbe u bazenu – podrazumeva vežbe umerenog inteziteta u vodi, laganih pokreta kako bi opterećivanje na zglobovima bilo minimalno. Ovaj program ima za cilj jačanje mišića celog tela, poboljšanje cirkulacije i pokretljivosti u zglobovima. Hidrokineziterapija se odvija svakog dana od 12h i cena je 300 RSD.

Šetnje stazama zdravlja

Upoznajte Kuršumlijsku Banju i blagodeti njene prirode šetnjom kroz šumske predele. Saznajte više o bogatom kulturno-istorijskom nasleđu topličkog kraja i bogatstvima koje Kuršumlijska Banja krije. Sa vodičem ili sami, doživite Kuršumlijsku Banju na svoj način.

Iznajmljivanje bicikla

Za drugačiji doživljaj Kuršumlijske Banje i njen obilazak „uzduž i popreko“, kod nas možete iznajmiti bicikl bilo za sebe, za prijatelje ili za celu porodicu i istovremeno se zabaviti i aktivirati svoj organizam.

Pogledajte našu ponudu